Dubbelkwartet GeweldiGeNoten is een ambitieus amateurkoor (2001) en beschikt over een breed repertoire in de lichte muziek. Ze zingen zowel Nederlands- als Engelstalig, van 4- tot 8-stemmig, zowel swing/ballads, a capella als met begeleiding (piano).
Mip van der Heide heeft 9 jaar als dirigent en arrangeur met deze groep gewerkt.
De leden van GeweldiGeNoten streven naar verbetering, zowel muzikaal als qua uitstraling. Ze werken dan ook regelmatig met een regisseur. Het plezier in het samen zingen staat hoe dan ook bovenaan!

Sylvia

Het zingen is mijn allerlangste hobby. Ik zing vanaf mijn 7de. Het begon in een kerkkoor en nu vele jaren later zit ik in een octet dat volledig voldoet aan mijn verwachtingen. We zijn ambitieus en vergeten de ontspanning en het plezier niet. Per repetitie weten we wat we in moeten instuderen. Doordat het een klein clubje is, val je gauw door de mand als je niet hebt gestudeerd. Deze drive spreekt me aan. Niet weken lang repeteren over een nummer. Dat ik dit met zo’n leuke club mensen kan doen vind ik een lot uit de loterij! Op naar het tweede lustrum.
Lidy

Product manager in de medische hulpmiddelen branche, zingt vanaf de oprichting met veel plezier in Geweldigenoten. Zangervaring heeft ze opgedaan bij de Vocal Group Amersfoort, tegenwoordig Swing Close.
Haar grootste hobby, het zingen, geeft haar een heerlijke ontspanning en voldoening als er weer een mooi concert is neergezet.
Uitdaging blijft om steeds te blijven streven naar vernieuwd en beter.
Ook het sociale aspect en de humor met de andere koorleden zijn voor haar belangrijk en ontbreken niet tijdens de wekelijkse zangrepetities.
Helaas blijft er op dit moment weinig tijd over voor haar andere hobby’s zoals tennis, reizen, koken.
Haar grootste wens is om haar kinderen gezond en wel te zien opgroeien en misschien later nog eens een wereldreis te maken
Annetil

Zingen bij GeweldiGeNoten: plezier, ontspanning, gezonde inspanning en met een stel leuke mensen iets moois neerzetten. En: blijven proberen de lat iets hoger te leggen.

Ik voel me helemaal op m'n plek en heb de afgelopen jaren veel geleerd. Een stukje solo-zingen: dat doe ik toch maar, terwijl ik daar 5 jaar geleden niet aan moest denken. Het instuderen van nieuwe nummers blijft erg leuk; het groeit en wordt steeds meer 'eigen'. Als het aan mij ligt gaan we nog een tijdje zo door!
Martine

Geboren in 1970 in Koudum Friesland, één zus, twee broertjes.
Getrouwd met Jon, één zoon Jesse van 4 jaar, 2 kippen, één haan en een goudvis.
Naast zingen vind ik schrijven leuk, koken en bakken doe ik ook graag en leuke dingen ondernemen met mijn gezin.

De uitdaging voor mij bij GeweldiGenoten is het uitdragen van een nummer. Een blik, een beweging, een aanraking maken vaak het verschil. De tekst en het gevoel bij een nummer over proberen te brengen op het publiek. Vind ik moeilijk, maar wel errug leuk.
Piet

tekst Piet
Jack

Vanaf het begin al regelend bezig. Druk voor de midi-files, de website, de penningen. Je zou bijna vergeten dat er ook nog gezongen moet worden.
Dus dit is een kort stukje. Ik moet namelijk weer druk verder met de site.
Michiel

tekst Michiel
Leonard

tekst Leonard
Mip

Dirigente/pianiste Mip van der Heide (1966) begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Aan het conservatorium van Zwolle behaalde ze in 1992 haar diploma voor Docerend Musicus 'Hoofdvak Piano'.
In 1998 heeft zij de applicatie-opleiding 'koordirectie voor vakmusici' van het SNK te Nijmegen met succes afgesloten.
Het grootste gedeelte van haar werk bestaat op dit moment uit het geven van pianoles. Daarnaast heeft zij de leiding over een drietal koren, waaronder 'GeweldiGeNoten'.
A3anne

Op een positieve en prettige manier werken aan uitstraling en beleving, dat is me op mijn lijf geschreven. Dat wakker maken in mensen waardoor ze het beste uit zichzelf gaan halen, waardoor ze weer gaan stralen. Daarnaast deze club informeren over de rol en functie als performer op het toneel en alles wat daar bij komt kijken. Ze laten ervaren wat er gebeurd als je je eigen gevoels-historie gebruikt bij het zingen van een nummer. En het aanleren van verschillende vaardigheden om het nummer “zetten” zelfstandig te kunnen oppakken. Heerlijk vind ik het om te zien hoe de aanwijzingen worden opgepakt de deze club mensen verder groeit en zijn sporen steeds meer gaat verdienen als “kijkkoor”